Matkailu- ja majoituspalvelut Hankasalmella ja Espanjassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

VH-Agentuuri Oy tarjoaa logistiikkapalveluiden ohessa myös matkailu- ja majoituspalveluita Espanjassa sekä Hankasalmella Etelä-Savossa. Tarjoamme Hankasalmella ja Espanjan Aurinkorannikolla tasokasta majoitusta.

Palvelemme tarvittaessa myös Venäjän matkailijoita, joten ota meihin yhteyttä, jos suunnittelet matkaa Venäjälle. 

Tutustu matkailupalveluihimme ja kysy rohkeasti lisätietoja vapaista majoituskohteista.

Majoitus Espanjassa

Voit varata kauttamme laadukkaan majoituksen Espanjan Aurinkorannikolla ja rannikon lähituntumassa. Majoituskohteemme sijaitsevat Fuengirolan Torreblancassa, Benalmadenassa Torremuellen alueella ja Casabermejan kauniissa vuoristokylässä.

Majoituskohteitamme ovat:

Tutustu tarkemmin majoituskohteisiimme Etelä-Espanjassa ja kysy lisää!

Majoitus Hankasalmella

Varaa kauttamme mukava huvilatyylinen mökkimajoitus Hankasalmella, Etelä-Savossa. Voit varata kauttamme hirsihuvilan, jossa majoittuu mukavasti jopa kahdeksan henkilöä. Noin 45 kilometrin päässä Jyväskylästä sijaitseva huvila on hyvin varusteltu. 

Mikäli etsit rauhallista, tilavaa majoitusta Jyväskylän seudulta, on huvilamme Hankasalmella erinomainen vaihtoehto. Kysy rohkeasti lisää Hankasalmen hirsihuvilan vapaista majoituspäivistä. Mökki on majoituskäytössä kaikkina vuodenaikoina – tervetuloa!

Tutustu Hankasalmen huvilaan

Kysy lisää matkailupalveluista!

Pyydä meiltä rohkeasti lisätietoa myös muista matkailupalveluistamme Suomessa. Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluvat muun muassa Lomarengas, Lähialuematkat, Futurist ja Kolazko. Palvelemme mahdollisimman kattavasti ja järjestämme pyynnöstä myös erilaisia retkiä. 

Tarjoamme palveluita myös Venäjän matkailijoille. Teemme yhteistyötä venäläisten matkatoimistojen, kuten Liran, Nevan, Levveyn ja Prostorin kanssa. Venäjällä tarjoamamme mökit ovat luokitukseltaan vähintään kolme tähteä ja erittäin hyväkuntoisia. 

VH-Agentuuri Oy:n tiimillä on pitkä kokemus matkailu- ja majoituspalveluista. Mikäli etsit siistiä, turvallista ja viihtyisää majoitusta Hankasalmelta, Etelä-Espanjasta tai Venäjältä, ota meihin yhteyttä!

Tarjoamme matkailu- ja majoituspalvelut Espanjassa ja Suomen Hankasalmella – tutustu ja varaa majoituksesi jo tänään!

Ota yhteyttä