Majoitus Hankasalmella – varaa hirsihuvila käyttöösi

Kysy lisää tai tee varaus!

VH-Agentuuri Oy majoittaa lomailijoita ja muita matkailijoita sekä Suomessa että Espanjassa. Suomessa tarjoamme korkeatasoista majoitusta Hankasalmella, Jyväskylän tuntumassa. Tutustu hirsihuvilaamme sekä sen runsaaseen varustukseen.

Mikäli lomailet Keski-Suomessa, muista että Hankasalmelle on kätevä pääsy Jyväskylästä. Kysy rohkeasti lisätietoja ja tee varauksesi – palvelemme kaikenlaisia matkailijoita heidän majoitustarpeissaan!

Rauhalliset unet Hankasalmen Sinisessä mökissä

Yli 150 m² hirsihuvilamme Hankasalmella Etelä-Savossa majoittaa mukavasti kahdeksan henkilöä. Tasokas hirsimökki onkin erinomainen majoituskohde esimerkiksi lapsiperheille tai ystäväporukoille, jotka tarvitsevat Keski-Suomen lomallaan tilaa ympärilleen. 

Majoituskohteemme palvelee matkailijoita ympäri vuoden. Talvella alueelle houkuttelevat lomailijoita Häkärinteen laskettelurinteet. Kesäisin Hankasalmen vetonauloja ovat muun muassa kaunis luonto ja alueen hyvät golfmahdollisuudet. Monet Jyväskylässä vierailevat yöpyvät mieluusti rauhallisella Hankasalmella. 

Hirsimökkimme on modernisti varusteltu ja se soveltuu kaikenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Tee varauksesi ajoissa esimerkiksi kesälomasesongin vilkkaita matkailuviikkoja silmällä pitäen!

Tutustu huvilaan tarkemmin

Ota yhteyttä ja kysy myös  muista Suomen matkailupalveluista!

VH-Agentuuri pyrkii palvelemaan matkailijoita Suomessa mahdollisimman kattavasti. Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi retkistä tai muista matkailupalveluista majoitusten ohella, ota meihin yhteyttä! Pyrimme järjestämään lomailijoille aktiviteetteja aina kalastusretkistä eläintarharetkiin. Matkailualan yhteistyökumppaneihimme Suomessa lukeutuvat muun muassa Lomarengas, Lähialuematkat, Futurist ja Kolazko – yhdessä heidän kanssaan täytämme tarpeesi!

Nauti kotimaan matkailusta ja varaa majoitus Hankasalmelta. Pääset nauttimaan perinteisestä hirsitalosta sekä omasta rauhasta ja tilasta oman perheesi tai ystäviesi kesken! Huvila sijaitsee vain 45 kilometrin päässä Jyväskylästä.

Lomailetko Jyväskylän seudulla? Varaa majoitus Hankasalmelta, kauniiden luonnonmaisemien keskeltä ja nuku yösi hirsihuvilassa!

Ota yhteyttä