Suomen ja Venäjän välinen logistiikka ammattitaidolla

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Logistiikka-, kuljetusvälitys- ja huolintayritys VH-Agentuuri Oy tarjoaa kattavat logistiset palvelut Suomen ja Venäjän välisiin sekä muihin kansainvälisiin kuljetuksiin. Meillä on luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden avulla kuljetukset Suomesta Venäjälle ja tarvittaessa muualle maailmaan onnistuvat turvallisesti ja sujuvasti.

Mikäli etsit logistisia palveluita Venäjän suuntaan, ota yhteyttä meihin. Palvelemme yli 15 vuoden kokemuksella asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Tullaus ja muut lisäpalvelut

Ammattitaitoiset alihankkijat

Tällä hetkellä pääsääntöiseen kuljetusalueeseemme kuuluvat EU-maat ja Venäjä. Alihankkijoitamme ovat Cargo Express ja Pekka Järvinen Oy Kuljetusliike, joiden monipuolista kuljetuskalustoa ja ammattitaitoa hyödynnämme parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidamme jokaisen meille annetun kuljetuksen mahdollisimman nopeasti, siihen parhaiten sopivalla kalustolla. 

Olemme Venäjän logistiikan asiantuntijoita. Yrityksellämme on Venäjällä sijaitsevia yhteistyöyrityksiä sekä kumppaneita, joiden ansiosta kuljetuksemme pääsevät tullista muita nopeammin. Myös henkilökunnan venäjän kielen taito helpottaa kommunikointia suuresti, ja pystymme seuraamaan tavaran liikkumista tarkasti.

Lue monimuotoisista kuljetuksistamme

Logistiikkapalvelumme

Tarjoamme logistiikka-asiakkaillemme seuraavat palvelut:

Kansainväliset toimitukset ovelta ovelle

Tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua. Tehtävänämme on hoitaa asiakkaan tavarat perille toivottuun paikkaan ja toivotulla tavalla, aina sovitussa aikataulussa. Kuljetuspalvelut toteutetaan kansallisia ja kansainvälisiä lakeja sekä viranomaisten määräyksiä noudattaen. Luota meille toimitettavat tavaraerät, ja me huolehdimme siitä, että tuotteet toimitetaan luotettavasti suoraan ovelta ovelle. Toimintatapoihimme kuuluvat vastuullisuus, luotettavuus ja asiakaskohtaiset ratkaisut. 

Tarjoamme logistisia palveluita Suomesta Venäjälle ja muualle maailmaan vankalla ammattitaidolla ja annamme työllemme takuun. Kuljetusratkaisut hoidetaan aina sinun toiveidesi mukaan. Ota siis yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi!

Logistiikka Suomesta Venäjälle ja muihin EU-maihin hoituu kätevästi ammattilaisen avulla. Kerro meille, mitä tarvitset, me hoidamme loput!

Ota yhteyttä