Majoitus Casabermejassa – luksusvilla vuoristossa odottaa

Kysy lisää tai tee varaus!

Vuoristomaisemien ystäville tarjoamme upean majoituksen Casabermejassa, Málagan seudun vuoristossa. Tämä Etelä-Espanjan helmi sijaitsee vain kivenheiton päässä Málagasta ja Aurinkorannikolta. Voit viettää villassa rauhallisen loman perheen tai ystävien seurassa.

Kuvittele itsesi viinilasilliselle aurinkoiselle terassille, katselemaan kauniita maisemia uima-altaan yli vuoristoon. Tässä huvilassa voit nauttia illalliset ja aamiaiset ulkoilmassa. Kysy huvilamme saatavuutta!

Luxury Villa Casabermeja

Koko: 350 m²

Majoitustilat: 8 + 4 henkilölle
Tilat: 4 mh, olohuone (takalla varustettu), 3 WC:tä ja 3 kylpyhuonetta, keittiö, autotalli, kodinhoitohuone, varasto, uima-allas, terassi grilleineen 

Internet: Wi-Fi-yhteys

Luxury Villa Casabermeja on moderni huvila yksityisellä uima-altaalla. Huvila sijaitsee kukkulalla. Taloa ympäröi pieni maatila, jossa kasvaa viinirypäleitä ja vihanneksia. Villan koko on 350 m² ja se sijaitsee 2,5 hehtaarin tontilla. 

Yksikerroksisessa talossa on kaunis sisääntulotila, olohuone, makuuhuoneet, keittiö ja tilava terassi panoraamanäköalalla merelle ja vuorille. Yhdessä makuuhuoneessa on vaatehuone, ja kahdessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Talossa on kolme kylpyhuonetta suihkulla. Majoittujien käytössä on neljä ylimääräistä taittuvaa sänkyä. Aurinkoisella terassilla on aurinkotuoleja ja suuri uima-allas. Merinäköala ja vuoristomaisemat ovat upeat. Autoille on pysäköintitilaa.

Tutustu kohteeseen

Tutustu kauniiseen, täysin varustettuun villaamme Casabermejassa kuvagalleriamme kautta. Kysy lisää huvilasta ja sen saatavuudesta!

Majoitus Casabermejassa, Málagan vuoristossa, tarjoaa todellista rauhaa ja tilaa. Ota yhteyttä ja tiedustele villamme varaustilannetta!

Ota yhteyttä