Erikoiskuljetukset ammattitaidolla 
Venäjälle ja IVY-maihin

Kysy lisää tai pyydä tarjous

VH-Agentuuri Oy hoitaa yhteistyössä alihankkijoidensa kanssa kansainvälisiä erikoiskuljetuksia muun muassa Suomessa, Venäjällä, IVY-maissa ja Baltian alueella. Hoidamme yhteistyöverkostomme kanssa kaikki erityisosaamista vaativat kuljetukset joustavasti ja ammattitaitoisesti. Erikoisosaamiseemme kuuluvat muun muassa transito- ja projektikuljetukset, messu- ja näyttelykuljetukset sekä lämpötilasäädellyt kuljetukset.

Lisäksi hoidamme luotettavasti vaarallisten aineiden kuljetukset ja erikoispainavat kuljetukset. Palveluvalikoimaamme kuuluvat lisäksi paikalliset viranomaisluvat ja tullaukset, huolinta, tulli- ja transitovarastointi, kuljetuksien saatto ja vartiointi sekä vakuutukset. Tarjoamme erikoisnouto- ja toimitusvaihtoehtoja myös toimistoajan ulkopuolella, viikonloppuisin, pyhäpäivisin tai muuten sopimuksen mukaan.

Vaaralliset aineet

Kuljetamme vaarallisia aineita voimassa olevien kansainvälisten ADR-sääntöjen mukaisesti. Emme ota kuljetettavaksi räjähteitä tai tartuntavaarallisia ja radioaktiivisia aineita. 

Maksimimääriä, kuljetustapaa ja tuotteiden yhteenkuormausta rajoittavat kansainväliset ja kansalliset säännökset. Me selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kuljetusta koskevat määräykset, kuten paketoinnit, tarvittavat asiakirjat ja luvat sekä käyttöturvallisuusohjeet. Joskus jopa mausteet, parfyymit, kemikaalit sekä elektroniset ja magneettiset laitteet luokitellaan vaarallisiksi aineiksi. VH-Agentuuri Oy on apunasi vaarallisten aineiden turvallisissa kuljetuksissa. 

Lähettäjä on vastuussa vaarallisten aineiden ilmoittamisesta, pakkaamisesta ja tarramerkinnöistä, mutta meiltä saat asiantuntevat neuvot lähetysprosessiin. Tarvitsemme kuljetusta varten hyvissä ajoin kaikki kuljetettavien aineiden tiedot ja asiakirjat.

Projektikuljetukset

Projektikuljetus on erikoissuunnitelman ja -järjestelyn vaativa kuljetus. Kyse voi olla esimerkiksi kuljetusyksiköimättömän tavaran toimittamisesta ovesta ovelle. Projektikuljetuksissa esimerkiksi rakennusprojektien ja tuotantolaitosten osia siirretään paikasta toiseen. Projektikuljetukset vaativat tarkat pakkaus-, lastaus-, reitti- ja lupasuunnitelmat sekä yleensä myös ylikorkean, -leveän tai -painavan kuljetuskaluston. Valitsemme aina turvallisimman ja nopeimman reitin. VH-Agentuuri Oy:n ja alihankkijoidemme kalustovalikoima tarjoaa mahdollisuudet monimuotoisten lähetysten kuljettamiseen.

Kuljetussuunnitelmamme ovat kustannustehokkaita ja räätälöityjä asiakkaamme tarpeisiin. Valvomme koko projektin alusta loppuun saakka. Hoidamme myös erikoistarkkuutta vaativat messu- ja näyttelylähetykset, kuten taideteosten, museokokoelmien ja mainosmateriaalien kuljetukset tarkasti ja turvallisesti. Ymmärrämme riskit, jotka liittyvät tavaroiden kuljettamiseen ulkomailla, joten tarjoamme tavaravakuutusvaihtoehtoja kuljetus- ja muiden vahinkojen turvaksi.

Erikoiskäsittelyä vaativat kuljetukset

Tietyt tuotteet vaativat koko kuljetusketjulta erikoisolosuhteita ja -käsittelyä. VH-Agentuuri Oy:n käyttämä, sertifioitu ja asianmukaisesti varustettu kalusto soveltuu esimerkiksi lämpötilavalvontaa vaativien tuotteiden kuljettamiseen (-20 astetta – +20 astetta).

Hyvä reittisuunnittelu auttaa pidentämään tuotteiden kauppaikää. Etenkin kansainvälisissä TERMO-lähetyksissä on raja- ja tullimuodollisuuksien nopeus ja sujuvuus on tärkeää. Venäjä ja IVY-maat ovat meidän valttikorttimme, ja paikallinen tietotaitomme takaa lähetysten sujuvan kulun rajan ja tullin yli. Tunnemme viranomaisvaatimukset ja tullimuodollisuudet sekä hoidamme koko prosessin konsultaatiosta tulliselvitykseen. Yrityksellämme on Venäjällä yhteistyöyrityksiä ja -kumppaneita, joiden ansiosta kuljetukset pääsevät tullista läpi muita nopeammin. Henkilökuntamme venäjän kielen taito helpottaa kommunikointia, ja pystymme seuraamaan tavaran liikkumista tarkasti.

Tullivarastointi ja transitokuljetukset

VH-Agentuuri Oy palvelee asiakkaitaan transitokuljetuksissa Venäjälle ja IVY-maihin kaikkina kuljetusmuotoina. Järjestämme lisäksi tarpeen mukaan transitovarastoinnin tullivapaassa varastossa. Asiakkaamme voivat hyödyntää yhteistyöverkostomme varastoja kaikilla isoimmilla paikkakunnilla Venäjän ja IVY-maiden alueella. Hoidamme erikoiskuljetukset oheispalveluineen turvallisesti Suomessa, Venäjällä, Baltiassa ja IVY-maissa. Soita meille ja kysy lisää!

VH-Agentuuri Oy on Venäjään ja lähialueille suuntautuvien erikoiskuljetusten ammattilainen – kysy lisää turvallisista kuljetuksistamme!

Ota yhteyttä