Asiantuntevat tullauspalvelut kuljetuksiin Venäjälle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

VH-Agentuuri Oy tarjoaa tullauspalvelut ja muut kuljetusten sekä logistiikan lisäpalvelut Suomessa, Venäjällä ja monissa muissa kansainvälisissä kohteissa. Päämääränämme on täydellinen logistiikka, joten toteutamme kaikki tarvittavat palvelut sen saavuttamiseksi.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, ja asiakkaamme saavat kaikki tarvittavat logistiikan palvelut kätevästi samasta paikasta. Tutustu erilaisiin lisäpalveluihimme.

Tullauspalvelut Venäjällä

Meillä on vahva kokemus ja asiantuntemus Suomen, Venäjän ja IVY-maiden tullivaatimuksista ja -säännöksistä. Paikallinen tietämys sekä kielitaito takaavat asiakkaillemme sujuvat kuljetukset. 

Yrityksellämme on Venäjällä yhteystyöyrityksiä ja kumppaneita, joiden ansiosta kuljetuksemme pääsevät tullista muita nopeammin. Henkilökuntamme hallitsee venäjän kielen, mikä helpottaa kommunikointia Venäjällä. Hoidamme kaikki Venäjän tullin muodollisuudet ilman viivästyksiä. Hyödynnä laajaa ja joustavaa palveluvalikoimamme sekä Venäjän viranomaisvaatimusten ja tullimuodollisuuksien osaamistamme!

Tavaravakuutukset

VH-Agentuuri Oy:n kautta saat hinnaltaan kilpailukykyiset tavaravakuutukset kuljetuksiin. Vakuutus tuo varmuutta ja mielenrauhaa sekä tavaran lähettäjälle että vastaanottajalle. Tavaravakuutukset kattavat lastauksen, kuljetuksen, varastoinnin ja purkamisen aikana sattuneet sattumanvaraisetkin vahingot, kuten esimerkiksi varkaudet ja ilkivallan. 

Saat hankkimastasi vakuutuksesta tarvittaessa vakuutustodistuksen. Vahingon tapahtuessa kutsumme vakuutustarkastajan suorittamaan tarvittavat tarkastukset. Kuljetuksesi ovat turvassa käsissämme – me huolehdimme lähetyksen turvallisuudesta!

Arviointipalvelut

Tavoitteenamme on turvallinen, realistinen, asianmukainen ja kilpailukykyinen asiakaspalvelu ja sen hinnoittelu. Asiakkaamme toivomuksesta käytämme ammattitaitoisia asiantuntijapalveluita tavaravakuutus- ja arviointikysymyksissä. Noudatamme asiantuntijoiden suosituksia ja arvioita kaikissa tavarakuljetuksiin liittyvissä toimenpiteissä. Asialliset neuvot ja konsultaatiot auttavat valitsemaan oikeat ratkaisut kuljetusten riskinhallintaan. Kysy lisää arviointipalveluistamme – palvelemme mielellämme!

Huolintapalvelupaketit

VH-Agentuuri Oy tarjoaa asiakkailleen huolintapalvelupaketin, joka sisältää muun muassa tulliselvitykset Suomessa ja kohdemaahan, esimerkiksi Venäjälle. Huolintapalveluun kuuluvat tulliselvitysten lisäksi myös rahdinturvallisuus, vakuutus, asiakirjojen laadinta, alkuperäsertifikaatit (Certification of Original), tullivarastointi, tullauspalvelut, tullitariffointi sekä vienti- ja tuontineuvonta. 

Ota yhteyttä VH-Agentuuri Oy:n asiantuntevaan tiimiin jo vienti- tai tuontiprojektin suunnitteluvaihteessa ja säästä näin aikaa ja kustannuksia! Olemme muun muassa tullauspalveluiden asiantuntijoita Suomessa sekä Venäjällä.

Hoidamme tullauspalvelut ja muut kuljetusten lisäpalvelut luotettavasti. Ota yhteyttä Venäjän logistiikan asiantuntijaan!

Yhteystiedot