Laadukas majoitus Espanjassa – tutustu kohteisiimme

Tee varaus tai kysy lisää!

VH-Agentuuri Oy:n valikoimaan kuuluu useita majoituskohteita Etelä-Espanjassa, jotka sijaitsevat suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla tai rannikon tuntumassa. Tarjoamme vuokralle loma-asuntoja Torreblancan alueella Fuengirolassa,

Torremuellen alueella Benalmadenassa sekä kauniissa Casabermejan kylässä, Málagan vuoristossa. Tutustu kohteisiimme ja varaa majoitus.

Majoitus Torreblancassa, Fuengirolassa

Fuengirolan Torreblanca on sopiva majoitusalue omaa rauhaa ja upeita maisemia hakeville. Nelikerroksiseen villaamme sopii majoittumaan parhaillaan jopa kahdeksan henkilöä. Huvila on täysin varusteltu, ja tarjolla on kaikki tarvittava mukavaan yöpymiseen. Vieraille on tarjolla oma uima-allas. 

Torreblancan kaupunginosassa on pitkä rantaviiva hiekkarantoineen, ja alueelta on bussi- ja paikallisjunayhteys Fuengirolan keskustaan. Kysy lisää majoituksesta Torreblancassa ja tiedustele huvilan saatavuutta!

Tutustu villaan Torreblancassa

Majoitus Torremuellessa, Benalmadenassa

Majoitusvalikoimaamme Espanjan Aurinkorannikolla kuuluu kaksi kohdetta Benalmadenan alueella. Majoituskohteet ovat yksiöitä ja ne sijaitsevat rauhallisella Torremuellen alueella. Benalmadena sijaitsee kivenheiton päässä Fuengirolasta ja Torremolinosista.

Aurinkorannikolla on sujuvat bussi- ja junayhteydet, joten pääset Benalmadenasta kätevästi vierailuille myös muihin alueen suosikkikohteisiin. Torremuellessa rauhallinen, mukava yöpymiskokemus on taattu. Kysy lisää majoituksistamme ja tiedustele Benalmadenan yksiöiden saatavuutta.

Tutustu kohteisiin Benalmadenassa

Majoitus Casabermejassa

Mikäli et halua Aurinkorannikon ytimeen ja rantojen tuntumaan, kaunis villamme Casabermejassa voi olla valintasi! Málagaa ympäröivillä vuoristoalueilla sijaitsevassa Casabermejassa pääset ihailemaan upeita vuoristomaisemia ja nauttimaan todella tasokkaasta majoituksesta. Luksusvillaamme majoittuu mukavasti kahdeksan henkilöä, mutta tarvittaessa nukkumapaikkoja on tarjolla 12. Pääset nauttimaan yksityisestä uima-altaasta, ja taloa ympäröi idyllinen maatila. 

Casabermeja on täydellinen piilopaikka rauhallista lomaa hakeville matkailijoille. Kysy huvilan saatavuutta lomapäivinäsi.

Tutustu villaan Casabermejassa

Tarjoamme tasokasta majoitusta Espanjan Aurinkorannikolla. Valitse lempikohteesi ja varaa majoitus ajoissa!

Ota yhteyttä