Monimuotoiset kuljetukset Suomesta Venäjälle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

VH-Agentuuri Oy hoitaa ammattitaidolla monimuotoiset kuljetukset Suomesta muun muassa Venäjälle. Tarjoamme joustavia ja räätälöityjä maantie-, rautatie-, merirahti- ja yhdistelmäkuljetuksia.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa kansainväliset kappaletavara-, osakuorma- ja täyskuormalähetykset sekä erikoiskuljetukset. Järjestämme myös monimuotoiset kuljetusratkaisut Venäjälle suuntautuville transitolähetyksille. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Täsmälliset tavaralähetykset pitkällä kokemuksella

Toimintamme lähtökohta on asiakkaidemme tarpeiden ja vaatimusten ymmärtäminen. Kehitämme kuljetusratkaisujamme ja toteutamme monimuotoisia kuljetuksia asiakkaan toiveiden mukaan. Meidän tehtävämme on saada tavaralähetyksesi perille turvallisesti ja aikataulussa. Asiakkaamme hyötyvät vahvasta kokemuksestamme, kielitaidostamme ja Venäjän paikallispalvelujen tuottajien tuntemuksestamme. Pyrimme luomaan kestäviä, pitkäaikaisia asiakassuhteita ja tarjoamme ammattitaitoisia palveluja kaikilla toimialoilla. VH-Agentuuri Oy:n laaja ja joustava palveluvalikoima sekä Venäjän viranomaisvaatimusten ja tullimuodollisuuksien hyvä osaaminen takaavat onnistuneen toimituksen.

Tutustu myös erikoiskuljetuksiin

Lentorahti

Tarjoamme maailmanlaajuisen lentorahtiverkoston asiakkaidemme kiireellisille ja vähemmän kiireellisille lähetyksille. Luotettavat yhteistyökumppanimme, kilpailukykyiset hinnat ja pitävät aikataulut ovat valttimme ja asiakkaidemme etu. Meillä on valmiudet toimittaa lentorahtina sekä standardikokoiset että erikoiskokoiset ja -laatuiset lähetykset. Asiakkaana voit valita toivomasi kohteen ja toimitusaikataulun.

Tarjoamme lentokuljetukset kaikilla hinta- ja aikavaihtoehdoilla suorilla reittilennoilla. Isommat lähetyserät kuljetetaan Charter-lennoilla. Sekä lähtö- että kohdemaahan järjestämme asiakkaan tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden erikoispalveluita myöten. Monimuotoiset kuljetukset Suomesta Venäjälle ja muihin kansainvälisiin kohteisiin ovat erikoisalaamme. Kysy rohkeasti lisätietoa palveluistamme!

Merirahti

Tarjoamme yhteisteistyökumppaniemme kanssa laajan valikoiman kansainvälisiä merirahtipalveluja. Järjestämme kuljetukset kappaletavaralle (LCL, Less than Container Load) ja täysille konteille (FCL, Full Container Load). Kappaletavaralastit ovat ratkaiseva osa koko merirahtijärjestelmässä. Autamme suunnittelemaan ja optimoimaan kontin lastaamisen suoraan tehtaalla tai terminaalissa. Huolehdimme lähetyksellesi parhaan mahdollisen lastaus- ja purkausvaraston lähimmässä satamassa. Työskentelemme luotettavien kuljetus- ja varastointiyrityksien kanssa, joten voimme tarjota nopeita, kustannustehokkaita ja varmoja palveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä ja mainetta.

Toteutamme monimuotoiset kuljetukset, kuten lento- ja merirahdit, luotettavasti Venäjälle ja EU-maihin. Kysy lisää!

Ota yhteyttä